KÉRDÉSE VAN?
06-30-9333-928

Önrakodós teherautók

SCANIA PK 17500

Daru teherbírás: 6 tonna
Tgk teherbírás: 7 tonna
Platóhossz: 6,9 m
Gémmagasság: 13 m 
Fardarus

MAN Palfinger 13500

Daru teherbírás: 4 tonna
Tgk teherbírás: 8 tonna
Platóhossz: 6,6 m
Gémmagasság: 15m 
Fardarus
Terepes


MAN Palfinger 12500

Daru teherbírás: 3,5 tonna
Tgk teherbírás: 4 tonna
Platóhossz: 6,6 m
Elöldarus


A bérdaruzás és teherdaruzás különbözõ típusai és területi

A mai korszerû céges tevékenységeknek és a vállalatok folyamatosan bõvülõ szolgáltatási körének következtében gyakran adódnak olyan megbízások és munkafolyamatok, melyek különbözõ külsõ szakértõ bevonását igénylik a tehermozgatás és emeléstechnika számos területén. A profi bérdaruzási és teherdaruzási szakértõk innovatív, hatékony és minõségi munkagépekkel állnak a megrendelõk rendelkezésére, valamint minden egyes megbízáshoz kötõdõ szakterület sajátos igényeit figyelembe véve kínálják szolgáltatásaikat.

A bérdaruzás és teherdaruzás típusai és területei:

  • Építõipar
  • Szerkezet- szerelés, gépek áthelyezése
  • Jármûrõl- jármûre történõ rakodása
  • Épületeken belül különbözõ gépek, berendezések mozgatása, helyretétele
  • Balesetes és mûszaki hibás autók mentése
  • Egyedi fák kiemelése, silók, tornyok állítása
  • Számos egyéb bérdaruzási és teherdaruzási terület

Különbözõ bérdaruzási és teherdaruzási megbízásaihoz válasszon profi és szakszerû segítséget, valamint keressen minket bizalommal elérhetõségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére, hogy vállalkozása sikeresen és rövidtávon érjen célba!

Pótkocsi

IFA

Teherbírás: 6 tonna
Platóhossz: 5m
Platómagasság: 1,3m

RÁBA

Teherbírás: 12 tonna
Platóhossz: 6,2m
Platómagasság: 0,9m

Hódgép

Teherbírás: 12 tonna
Platóhossz: 7m
Platómagasság: 0,9m

RÁBA

Teherbírás: 12 tonna
Platóhossz: 6,7m
Platómagasság: 0,9m

Nagyméretû tárgyat kell elszállítania, de nincs a birtokában olyan eszköz, amivel ezt megtehetné?

Akkor forduljon a Kovács 89 Kft-hez és vegye igénybe pótkocsi szolgáltatásunkat!

A Kovács 89 Kft több mint 20 éve foglalkozik fuvarozással, szállítással, konténer bérbeadással, anyagmozgatással, daruzással és pótkocsikkal.

pótkocsi rendszerint valamilyen jármû után kapcsolt, motor nélküli szállító eszköz. Vontatásra készült, így kerekei természetesen vannak, viszont saját kormánymûve már nincs. Súly tekintetében két félérõl beszélhetünk: 750 kg alatt könnyû pótkocsiról, efölött pedig nehéz pótkocsiról. Félpótkocsinak hívják azt, amikor a pótkocsi egy nyeregszerkezet segítségével kapcsolódik a vontató autóhoz.

pótkocsi használatánál mindenképpen ügyelni kell a rakomány megfelelõ rögzítésére, illetve arra, hogy a jármû számára meghatározott sebességgel haladjunk. Azért is fontos ez, mivel egy kellõen megrakott pótkocsit sokkal nehezebb megállítani, így elkerülhetõk a balesetek.

Pótkocsira lenne szüksége? Keressen fel minket, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Önrakodós szállítás

Szállításnál darura is szüksége van?

Ha nehéz terhek szállításáról van szó, válassza a Kovács 89’ Kft.-t! Korszerű önrakodós teherautóinknak köszönhetően az áruk fel-és lerakodását is megoldjuk Ön helyett.

Az építőiparban használatos áruk szállításakor az alagsorba, vagy az épület tetőterébe történő építőanyagok mozgatását is könnyen megoldjuk tehergépjárműveink daruinak segítségével. Emellett egy ilyen tehergépjárművel Ön nem kevés pénzt és persze időt spórolhat meg, hiszen nem kell külön darut rendelnie a fel-és lerakodás helyszínére, nincs szükség rakodómunkásokra, se targoncára, tehát Ön nem függ különböző külső tényezőktől.

Ha szállításra nem, csak nehéz terhek, mondjuk építési területen történő mozgatására lenne szüksége, akkor is keressen minket bátran! Igény esetén lehetőség van az áruk kamionról történő átemelésére is saját teherautóra. Ennek köszönhetően a szállítmányok a nagyobb autók által nehezen megközelíthető, szűkebb helyekre is könnyedén eljuttathatóak.

  

Ha egy építési területen a nehéz, raklapos építőanyagok nem a legoptimálisabb helyre lettek lepakolva, akkor bérdaruzás szolgáltatásunkat igénybe véve Ön oda mozgathatja át a nehéz terheket, ahol azokra pontosan szükség van.

 

Ha szeretné igénybe venni bérdaruzás szolgáltatásunkat, keressen minket elérhetőségeinken és kérjen egyedi árajánlatot! Munkatársaink készséggel állnak mindenben rendelkezésére!Önrakodós szállítás....